37. kolo
10.05.2008 20:45 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

Stade Rennes - Toulouse FC 2:1

Hráči Rennes potvrdili dobrou formu z posledních měsíců a na domácí půdě porazili o záchranu bojující Toulouse 2:1. Hosté se sice ujali rychle vedení, domácí tým ale dvěma brankami z druhé půle otočil skóre a "přidělal" hostům nemálé starosti se záchranářskými pracemi - Toulouse se drží nad zónou sestupu jen díky lepšímu skóre.

Lepší vstup do zápasu měli hosté, vedení se ujali hned po jedenácti minutách hry. Mansare oklamal dva obránce a předložil míč Sirieixovi, který přesnou střelou k tyči dal Toulouse naději na bodový zisk. Druhou branku mohli hosté přidat o pár chvil později, ale s dalekonosnou střelou Emany si domácí gólman s vypětím všech sil poradil.

V druhé půli fotbalisté Rennes přidali na obrátkách a zlepšený herní projev přinesl po pár chvílích odměnu. V 54. minutě využil Pagis přesné přihrávky Leroye a vyrovnal na 1:1. Druhý gól přidal po rohovém kopu prudkou hlavičkou Mensah. Hosté se přece jen mohli dočkat vyrovnávací branky, ale několik sekund před koncem utkání Ebondo o pár decimetrů minul branku domácích...

Toulouse by se mělo zachránit, pokud v posledním kole doma porazí Valenciennes. Rennes bude ještě bojovat o Pohár UEFA, čeká jej však těžký zápas v Nancy, které se bude rvát o Ligu mistrů.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele