35. kolo
26.04.2008 20:00 CET
3 : 2
(3:1)

Reportáž

Olympique Lille - Toulouse FC 3:2

Zajímavá přestřelka byla k vidění v Lille. Zde domácí Olympique nakonec přestřílel hosty z Toulouse poměrem 3:2 a získal tak důležité tři body v boji o Evropu.

Domácí začali utkání o poznání aktivněji než hosté. Nejprve musel párkrát zasahovat Douchez a když nestačil ani on, zasáhla branková konstrukce. Na druhé straně hosté zahrávali standartní situaci, tu domáci napoprvé odvrátili jen k volnému Dieuzemu a ten dostal míč až do sítě - 0:1. Za pět minut na druhé straně střílel Mirallas a jeho střela prošla mezi nohama golmana hostí do branky - 1:1. Domácí nemuseli čekat dlouho a už vedli. Pět minut před pauzou fauloval Mansare Beriu a Bastos z nařízené penalty vstřelil vedoucí gól Lille. Minutu před koncem první půle se ještě jendou dostal ke slovu Mirallas a svým výstavním volejem zdvojnásobil vedení domácích - 3:1.

Domácí pokračovali v dobrém výkonu i ve druhém poločase a Mirallas mohl dokonat hattrick. Tentrokráte trefil břevno. O chvíli později Bastosovu parádní střelu ze třiceti metrů ještě lépe zlikvidoval hostující Douchez. Poté přišel i čas hostů. Johan Elmander našel volného Mansareho a ten dal Toulouse ještě naději v podobě snížení. Jenže v poslední půlhodině domácí pozorně bránili a Toulouse už k ničemu nepustili.

Po zápase zůstává vše jak před ním. Domácí bojují o Pohár UEFA, hosté o záchranu.

Autor: Michäel März / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele