35. kolo
06.05.2007 21:05 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Monaco - Olympique Marseille 1:2

Dva slavné kluby se potkaly v neděli na závěr pětatřicátého kola. Monako doma na Stade Louis II přivítalo ambiciózní Olympique Marseille. Nejaktivnějším hráčem úvodu byl útočník Marseille Mamodou Niang. V šesté minutě mířil těsně vedle pravé šibenice a o tři minutky později přestřelil po přihrávce Samira Nasriho. Jenomže po úvodním neplodném tlaku Marseille zapršelo na druhé straně. Ve dvanácté munutě Jeremy Menez napřáhl levačkou uprostřed pokutového území a střelou k levé tyči poslal domácí do vedení. Ještě před koncem prvního poločasu ale gólem do kabin v pětačtyřicáté minutě vyrovnal Franck Ribery, největší hvězda Olympique Marseille. Vypadalo to, že se do konce zápasu již žádný z týmů přes velkou snahu neprosadí, ale šest minut před koncem si pro faul ve vápně došel agilní Mamadou Niang, nařízenou penaltu sám bez problémů proměnil a zařídil výhru Marseille na půdě Monaka. Olympique tak bude dál tvrdě bojovat oLigu mistrů, zatímco Monako může sezónu dohrát bez stresu. Na poháry mít již nebude.

Autor: Ondřej Štícha

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele