Liga národů UEFA - Liga národů 2020/2021

Liga B - skupina 4, 3. kolo
11.10.2020 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda v Dublinu. Domácí s Walesem bez branek jen remizovali

Tak to byla solidní nuda. Nedělní odpoledne by člověk mohl strávit stoprocentně mnohem lépe než sledováním duelu mezi Irskem a Walesem. Pokud jste si ale chtěli dopřát dlouhý spánek, pak by tohle utkání bylo ideální. Bez branky, prakticky bez šancí.

Ono těch šancí samozřejmě několik bylo, ale od takového utkání jsme správně očekávali mnohem víc. Mírný favorit z Walesu se sice musel obejít bez Balea, který stále doléčoval zraněné koleno, ale i tak měli hosté velmi silný kádr. Aviva Stadium v Dublinu se stalo dějištěm utkání mezi dvěma blízkými sousedy a sudí Tasos Sidiropoulos očekával, že emoce budou na hřišti cítit v každém zákroku.

Jenže měl dost snadnou práci. Wales se sice několikrát dostal snad až na dostřel veterána Darrena Randolpha, jenže využít to k šanci nedokázal. Většinou se spokojil s centrovanými míči, s nimiž si domácí obrana poradila. I proto jsme se první větší šance dočkali vlastně až v 35. minutě. Jak se první půle chýlila ke konci, hostům se naprosto nepovedla nahrávka dozadu a tu sebral Robbie Brady. Jenže jeho točená střela nakonec letěla přeci jen trochu mimo.

A to bylo z prvního poločasu vlastně všechno. Pokud někdo čekal průvan v kádrech a náhlou změnu v útoku, nedočkal se.

Hrál se naopak velmi opatrný až nudný duel bez šancí. Až střídající Horgan se mohl deset minut před koncem prosadit, jenže jeho přesnou hlavičku vykopl z brankové čáry protihráč! Jediným vzrušením pak byly dvě žluté karty pro McCleana v rozmezí pouhých pěti minut.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele