Liga národů UEFA - Liga národů 2018/2019

Liga B - skupina 4, 3. kolo
13.10.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Irsko - Dánsko 0:0

Dánové dokázali v Dublinu získat bod, který je posouvá do čela skupiny. Na stadionu Aviva nepadla za devadesát minut žádná branka, přestože oba celky k ní měly poměrně blízko.

I když diváci žádnou branku neviděli, skóre se mohlo měnit už po pěti minutách. Dánové totiž příšerně rozehráli a Jeffrey Hendrick postupoval sám na gólmana anglického Leicesteru Schmeichela, přičemž vůbec netrefil branku. Irové byli v úvodu zápasu výrazně aktivnější, ale skrze dobře zformovanou obranu Seveřanů to nebylo jednoduché. Ve 38. minutě centroval Hendrick a Duffymu nechybělo mnoho, aby hlavou přesně zamířil. Až poté zahrozili i Dánové, Randolph už po závaru ležel na zemi, ale Jörgensen ho překonat nedokázal. První poločas symbolicky zakončil střelou do tyče hostující Sisto.

Šance tedy v Aviva Aréně k vidění byly, oba brankáři však drželi čistý štít. V 57. minutě měli Dánové další obrovskou příležitost a už překonaného Randolpha zastoupil u tyče Arter, dobře přitom hlavičkoval po rohovém kopu stoper Kjaer.

Irové také promarnili možnost vedení, čtvrthodinu před koncem předvedl dobrý zákrok po střele Christieho Schmeichel. Ani jeden tým se nakonec prosadit nedokázal a utkání skončilo bezbrankovou remízou, která posouvá do čela skupiny hostující Dány.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele