11. kolo
22.10.2022 16:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Sergio Léon (© AFP)

Real Valladolid porazil Real Sociedad gólem Sergia Leóna

Jediný gól viděli diváci ve Valladolidu. Domácí ekipa udolala díky Leónovi nebezpečný Real Sociedad 1:0 a ukončila jeho sérii pěti výher.

Na stadionu Josého Zorrilly se poprvé slavil gól v 11. minutě, ale sudí střelu Monchua pro předcházející útočný faul neuznal. Valladolid to nemuselo zas tak mrzet, protože jen o chvíli později vstřelil už regulérní branku Sergio León. Ten se dokázal s balónem na noze uvolnit a parádní ranou na přední tyč poslal domácí do vedení. I v tomto případě sice zasahoval VAR, ovšem gólovou radost domácím tentokrát nepřekazil.

Ve 31. minutě měli domácí další šanci a Weissmanovu ránu vyrazil Remiro. Před koncem prvního poločasu na sebe upozornil i Real Sociedad a dokonce vstřelil vyrovnávací gól, jenomže stejně jako v případě Monchua nebyla branka uznána. Výstavní ráně Takefusyho Kuby předcházel faul.

Baskové byli blízko vyrovnání v 52. minutě, kdy hlavičkoval těsně vedle Fernández, jinak je však Valladolid tak často do zakončení nepouštěl. Domácí tým mohl čtvrthodinu před koncem definitivně rozhodnout, nicméně Feddal z bezprostřední blízkosti trestuhodně minul branku. Toho mohl Valladolid mrzet, kdyby v 83. minutě platila Zubimendiho branka. Na první pohled krásná akce měla zásadní vadu, totiž že přihrávka na Karrikaburu byla ofsajdová. VAR k nelibosti hostů branku neuznal a Valladolid už si vedení pohlídal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele