20. kolo
05.02.2023 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Valladolidu (© AFP)

Real Sociedad padl doma s Valladolidem, o jediný zásah se postaral z ojedinělé akce hostů Larin

Zápas dvacátého kola španělské LaLigy mezi Realem Sociedad a Valladolidem přinesl překvapivého vítěze. Hosté před zápasem okupovali až sedmnáctou příčku jen o bod před osmnáctým Cádizem, přesto dokázali baskického favorita šokovat a zvítězit 1:0 díky gólu Larina.

Utkání začalo v poměrně klidném tempu a ani jeden z týmů se kdovíjak nehnal za úvodní trefou. Do první opravdu vyložené brankové příležitosti se ve třiačtyřicáté minutě dostal Sørloth, jeho střela ale orazítkovala pravou tyč branky hostů.

Ve druhém poločase to svými projektily zkoušeli krátce po sobě Alexander Sørloth a Takefusa Kubo, prvně jmenovaný však branku těsně netrefil a japonský středopolař naopak pouze prověřil připraveného Masipa.

O chvíli později to agilní Kubo zkoušel znovu, opět ovšem nedokázal překonat brankáře Pucelanos. A tak přišel nečekaný trest. V podstatě z první akce Valladolidu si dokázal na centr Péreze z pravé strany hřiště naskočit Cyle Larin a hlavičkou překonal gólmana Remira. Kanaďan přitom přišel na trávník jen přibližně o čtvrt hodiny dříve.

Žádné další příležitosti už v Reale Areně k vidění nebyly, Valladolid tak překvapivě obral San Sebastián o všechny body. Domácí vyšli po osmi zápasech v lize bodově naprázdno.

Autor: Filip Vítek / sportsmole.co.uk, livesport.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele