25. kolo
12.03.2023 14:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Radost hráčů Realu Sociedad (© AFP)

Sociedad opět zaváhal, o body jej tentokráte obrala Mallorca

Do města Palma de Mallorca zavítal k utkání pětadvacátého kola Real Sociedad, který se chtěl pokusit napravit výsledkový propad z minulých utkání. To se mu ale nepodařilo, odvezl si pouze remízu 1:1, kterou trefil Fernández už ve třetí minutě. Za domácí srovnával chvíli po pauze Korejec Lee.

Duel dvou trápících se celků začal velmi svižně, první branku viděli diváci na Visit Mallorca Estadi už ve třetí minutě, většina z nich ale příliš nadšená nebyla. Postaral se o ni totiž hostující Carlos Fernández, který převzal přihrávku od Silvy a střelou k tyči nedal brankáři Rajkovićovi šanci reagovat.

Stejně jako v prvním, tak i ve druhém poločase byla velmi záhy k viděni gólová situace. Tentokrát se prosadili Piráti, jmenovitě Kang-In Lee, který využil toho, že se před ním na zem poroučel jeden z obránců Sociedadu, chladnokrevně obešel Remira a uklidil míč do prázdné sítě.

Pět minut před koncem pak mohl jít outsider dokonce do vedení, Ndiaye však z dobré pozice poslal svou tvrdou ránu pouze do tyče. O chvíli dříve než pro ostatní pak utkání skončilo pro Mikela Merina, ten byl totiž v devadesáté minutě vyloučen za ostrý zákrok na Pratse.

Souboj tak skončil 1:1, Mallorca nevyhrála potřetí v řadě a zůstala na desátém místě. Baskové se udrželi na čtvrté pozici, jejich náskok na Real Betis se ale může ztenčit už na pouhý bod.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele