29. kolo
16.04.2023 16:15 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Sergi Roberto musel střídat se zraněním (© AFP)

Barcelona podruhé za sebou nedokázala vstřelit gól, s Getafe remizovala bez branek

Boj o titul se po devětadvacátém kole přeci jen opět trochu zdramatizoval, zatímco Real Madrid dokázal v sobotu zvítězit na hřišti Cádizu, Barceloně se nepovedlo vyhrát už podruhé za sebou. Tentokrát ji o body připravilo Getafe, které sice v utkání bylo horším týmem a za celou dobu hry si vytvořilo minimum šancí, i s trochou štěstí ale dokázalo udržet čisté konto a připsat si do tabulky cenný bod.

Favorit vstoupil do zápasu velmi aktivně a už po čtvrthodině se mohl prosadit Lewandowski, který ale nedokázal z malého vápna zakončit. O chvíli později stáli při Azulones všichni svatí. Na brankáře Soríu postupoval osamocený Raphinha, jehož rána se od tyče odrazila k Baldému, který ale své zakončení umístil do téměř stejného místa brankové konstrukce.

Utkání v následujících minutách postrádalo tempo, Barcelonští byli sice často na míči, přes dobře zformovaný val hráčů Getafe se ale propracovat nedokázali. Těsně před pauzou pak mohl skóre otevřít Robert Lewandowski, jeho zakončení ale zlikvidoval David Soría a první poločas tak skončil bez branek.

Hra nadále upadala a ani po pauze toho nebylo příliš zajímavého k vidění. Se střelou Raphinhy si poradil skvěle chytající gólman domácích, naopak zakončení Mayorala mířilo těsně vedle pravé tyče Ter Stegena. Na Coliseum Alfonso Pérez se tak překvapivě body dělily, Barcelona remizovala s Getafe 0:0.

Autor: Filip Vítek / onlajny.cz

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele