20. kolo
09.01.2022 16:15 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Rafa Mir (© AFP)

Sevilla vyhrála těsně, ale dál pronásleduje vedoucí Real Madrid

FC Sevilla splnila roli favorita a Getafe zdolala jedinou brankou Mira z 22. minuty. Přitom gólů padlo na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána několik, avšak většinu z nich zastavil praporek pomezního. Sevilla je po výhře na druhém místě a stíhá vedoucí Real Madrid.

Rafa Mir byl ústřední postavou zápasu a byl to on, kdo si jako první vytvořil velkou příležitost. V 10. minutě skončila jeho hlavička v síti, nicméně branka nemohla z důvodu jasného ofsajdu platit. Samotnému Mirovi to vlastně nemuselo vadit, protože ve 22. minutě už procedil balón do sítě. Centr Ocampose efektivně zasáhl kopačkou a na přední tyči nachytal brankáře Soriu.

Pro Getafe to byl nepříjemný začátek, ale ještě v průběhu prvního dějství mělo na kopačce vyrovnání. Maksimović dokonce vstřelil gól, ale i tady do osudu zasáhl praporek pomezního.

Neplatných branek bylo v utkání několik. Hned po změně stran ostrouhal Mir, který stál zase v ofsajdu. Sevilla potřebovala vstřelit pojistku, ale to se jí nedařilo. Čtvrthodinu před koncem zamířil těsně vedle branky Alejandro Gómez a na Rakitićůc centr se marně natahoval Diego Carlos. Azulones byli ve hře o body až do závěrečného hvizdu, avšak šanci si nevytvořili a Sevilla nakonec nejtěsnější vedení uhájila. Série neporazitelnosti v podání Getafe skončila na šesti zápasech.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Odmocninka.

Reagovat
smazaný uživatel

To je neskutečný puch.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele