18. kolo
19.12.2021 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Darío Poveda (© AFP)

Darío Poveda rozhodl v nastavení o nejtěsnější výhře Getafe nad Osasunou

Getafa slaví a rozhodně má co. Tři body ze zápasu s Osaunou mu pomůžou vylepšit stávající postavení a po tomto víkendu zůstanou mimo sestupové příčky. Vyrovnané utkání rozhodl až v nastaveném čase Darío Poveda.

Domácí si vypracovali první šanci po třinácti minutách, ale centr Suáreze nedokázal hlavou přesně usměrnit Ünal. Na druhé straně prověřil Soríu dalekonosnou střelou Rubén García. Ve 28. minutě se znovu dostal k hlavičce Ünal a tentokrát byl přesnější a donutil k zákroku brankáře Herreru.

Jinak to nebyla v prvním poločase žádná velká hitparáda. Zajímavější byl rozhodně začátek druhého poločasu, který přinesl šance na obou stranách. Manu Sánchez protáhl střelou Soríu a Aleňa pro změnu Herreru.

Po hodině hry si Osasuna vytvořila souvislejší tlak a po sérii nepřesných střel si domácí příznivci museli zhluboka vydechnout. V 82. minutě vypálil nebezpečně Sandro Ramírez a Herrera vytěsnil balón na rohový kop.

Vypadalo to, že na Coliseum Alfonsa Péreze žádný gól nepadne, když ve třetí minutě nastavení rozhodl Darío Poveda! Suárez mu posadil na hlavu přesný centr a hlavička Povedy skončila v síti. Osasuna neměla na odpověď už žádný čas a v Madridu smolně prohrála.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele