11. kolo
28.11.2020 18:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Youssef En Nesyri (© AFP)

Huesca opět prohrála, Sevillu spasil En-Nesyri

Huesca se poměrně statečně bránila mnohem lepšímu a kvalitnějšímu soupeři a sahala po bodu, který by pro ni měl velkou cenu. Nakonec ale zvítězil lepší tým, Sevillu v závěru spasil střídající útočník En-Nesyri.

Huesca se dostala do první zajímavé šance asi v šesté minutě, kdy prudký přízemí centr Sandra Ramíreze směřoval na zadní tyč. Brankáři Vaclíkovi trochu přidělal práci jeho spoluhráč, Diego Carlos, který míč přizvedl. Takže Vaclík musel být v pozoru a připraven. Brankář Fernández na opačné straně poprvé výrazněji zpozorněl ve 13. minutě, kdy centr z rohového kopu hlavou tečoval těsně vedle obránce Rekik.

Sevilla hrála samozřejmě prim a míč držela velmi často na nohou, takže domácí jen běhali. Větší šanci si ale Sevilla do konce poločasu už vytvořit nedokázala, byť průniky zejména Lucase Ocampose vypadaly často velmi nebezpečně.

Jaime Seoane po změně stran našel chytrou přihrávkou Borju Garcíu, který zkusil z dálky překvapit Tomáše Vaclíka. Svou ránu ale poslal příliš vysoko. Mnohem nebezpečnější šanci vymyslel Rafael Mir, který pustil dlouhou nahrávku za sebe na Sandra Ramíreze. Ten nebyl v ofsajdu a dokonce se mu povedlo i obejít brankáře Vaclíka, jenže v rozhodující chvíli si míč ukopl!

Střídající Óscar Rodríguez skvělým centrem od rohu našel Munira a ten měl tu smůlu, že tvrdou hlavičkou poslal míč přímo do brankáře Fernándeze. Ten však byl stejně překonán. Rakitić našel Ocampose, který se prosmýkl do vápna a na přední tyči našel ostrým centrem Youssefa En-Nesyriho. Ten už zblízka snadno prostřelil brankáře Fernándeze a slavil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Largo

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele