1. kolo
13.09.2020 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Valladolid hrál s Realem Sociedad smírně

Remízou 1:1 skončilo utkání mezi Valladolidem a Realem Sociedad, přičemž domácí vedli, ale výsledek neudrželi. Valladolid se ujal vedení zásluhou Míchela, ovšem ve druhém poločase fatálně zaváhal brankář Masip, když propustil lehkou střelu Roberta Lópeze.

Mírnějším favoritem byl Real Sociedad, který si v letošní sezoně dělá zálusk na evropské poháry. Ve Valladolidu se však hosté ocitli pod tlakem a jen díky skvělým zákrokům Remira se v prvních dvaceti minutách neměnilo skóre. Po počátečním tlaku Valladolidu se hra trochu uklidnila a až ve 37. minutě Isak z dobré pozice přestřelil branku. Baskové za to nakonec zaplatili vysokou cenu, protože o dvě minuty později udeřil z protiakce Míchel. Skvělou práci odvedl rozeběhnutý Guardiola, který zatáhl balón až k brance a zpětnou přihrávkou našel skórujícího Míchela.

Pro Real Sociedad nebylo nic ztraceno. Hosté po změně stran přidali plyn a výsledkem bylo vyrovnání. Roberto López rozehrál volný přímý kop, ovšem na jeho centr nikdo nedosáhl a brankář Masip lehký balón nepochopitelně propustil za svá záda. Hrubka brankáře znamenala snadné vyrovnání, takže po hodině hry se začínalo od "nuly".

Po vyrovnání neměl navrch žádný z celků a utkání pomalu směřovalo k nerozhodnému konci. V nastavení sice mohlo být všechno jinak, ale Nacho Martínez měl při hlavičce "malé domů" štěstí. Masip tak mohl inkasovat druhý, kuriózní gól. Stav 1:1 už se nezměnil a nutno podotknout, že dělba bodů je na obě strany spravedlivá.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele