11. kolo
27.11.2020 21:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Valladolidu (© AFP)

Valladolid se rozdělil body s Levante

Páteční předehrávka mezi Valladolidem a Levante skončila remízou 1:1. Domácí sice ještě sedm minut před koncem sahali po vítězství, navíc nevyužili stoprocentní šanci na druhý gól a po faulu v pokutovém území následovala penalta a vyrovnání.

Hosté jako první prověřili brankáře Masipa střelou v podání Malse, ovšem nic nebezpečného z toho nevzešlo. Na druhé straně zakončoval po dlouhém nákopu André a Cárdenas před sebe vyrážel. Oba celky se snažily, tempo zápasu nebylo vůbec špatné, ale chybělo to nejdůležitější - góly. První poločas nabídl dobrou mezihru, ale horší koncovku, takže do šaten oba týmy zamířily po remíze 0:0.

Se změnou stran přišly i góly. V 57. minutě se dostal do protiútoku Plaňo, prodral se až před pokutové území odkud posadil balón na hlavu Maranhaa a domácí Valladolid vedl 1:0. Levante mělo na odpověď dostatek času, ale domácí tým se velmi dobře bránil a hostům prakticky nic nedovoloval. Sám měl pak v závěrečné desetiminutovce obrovskou šanci na pojistku, ovšem Alcaraz po rychlém brejku trefil jen boční síť a to nakonec Valladolid hodně mrzelo.

O tři minuty později totiž Fernandez fauloval střídajícího Goméze a sudí odpískal pokutový kop po kterém srovnal na konečných 1:1 José Campaňa. Ještě v nastavení sice mohl vyrovnat Jota, ale pokus o přehození Cárdenase nevyšel. Valladolid tak remizoval v páteční předehrávce s Levante 1:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele