31. kolo
21.04.2021 19:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Youssef En Nesyri (© AFP)

En-Nesyri zase jednou zachránil Sevillu, tentokrát proti Levante

Seville to proti Levante trvalo poměrně dlouho a nutno říct, že Levante svému soupeři nedalo ani píď hřiště zadarmo. Ale nakonec přeci jen zvítězil lepší tým. Sevillu zase jednou zachránil ostrostřelec Youssef En-Nesyri, autor jediné branky zápasu.

Domácí brankář Cardénas se musel od začátku utkání docela ohánět, často doslova, aby zastavoval útoky Sevilly popřípadě dirigoval vlastní obránce. V deváté minutě mu navíc pomohla i branková konstrukce. Po skvělé nahrávce Navase na hranici pokutového území otřel svou ránu z prvního doteku o břevno Joan Jordán. S tímhle produktivním záložníkem se Cardénas setkal ještě několikrát a vždy si věděl rady.

Hrál se vcelku slušný fotbal bez zbytečných faulů a emoce nevzbuzovalo ani dění na hřišti. Lucas Ocampos se několikrát prosmýkl až k vápnu, jak on to tak dělává, jenže přesně seřízená mířidla dnes neměl stejně jako dostatek prostoru od soupeře. Levante toho směrem dopředu moc nepodnikalo a spoléhalo spíše na nějaký povedený kontr.

Jenže Sevilla své území velmi dobře hájila. Svou převahu dokumentovala až v 54. minutě, kdy se krásně prosadil Youssef En-Nesyri. Ten totiž dokázal perfektně obejít brankáře Cardénase, pak udělal kličku i dobíhajícímu Vezovi a posunul míč do prázdné brány - 1:0.

Levante sice nenechávalo Sevillu dostat se do tlaku, ale samo se před její bránou příliš neohřálo. Svou aktivitu nezvýšilo nijak zásadně ani po inkasované brance a tak se nelze divit, že hostující Sevilla nakonec vyhrála.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele