20. kolo
22.01.2021 21:00 CET
2 : 2
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Levante (© AFP)

Real Valladolid neudržel nadějné vedení a s Levante v závěru remizoval

Souboj mezi Levante a Realem Valladolid vítěze nepoznal. Vyhrál divák, protože se dočkal celkem čtyř branek, což na páteční předehrávku týmů ze spodní části tabulky není vůbec špatná bilance.

První půle tohohle pátečního duelu opravdu za moc nestála. V 9. minutě sice hosté podnikli velmi rychlý kontr, který mohl skončit úvodní brankou, jenže to by musel Rubén Alcaraz mířit hlavou trochu lépe. Stejný hráč také zakončoval první poločas nevýraznou střelou po zemi. První přímé ohrožení brány a s ním si brankář Aitor Fernández dokázal poradit.

Druhá polovina utkání už byla mnohem zajímavější, byť se rozjížděla podobně pomalu a ospale. Odražený míč napálil z otočky Jorge Miramón a pálil příliš vysoko. Vlastně až po hodině hry se začalo dít něco opravdu zajímavého. De Frutos ustál souboj na straně vápna a perfektní nahrávkou oslovil před bránou Daniho Gómeze. Ten se z voleje nemýlil!

Řada byla pro změnu na hostech a šlo jim to báječně. Tentokrát už to Rubénu Alcarazovi vyšlo a jeho skákavá střela z dvaceti metrů zaplula za záda brankáře Fernándeze. Aby toho nebylo málo, tak po pouhých pěti minutách hosté otočili výsledek. Další skvělá práce Hervíase, který seběhl s míčem k vápnu a nahrávkou do druhé vlny oslovil Óscara Plana - 2:1.

Ani jeho volej ale nezůstal bez odpovědi. Sedm minut před koncem si Levante pomohlo dalším sprintem Radojy, jeho nahrávku do vápna si zpracoval Roger Martí a z otočky vypálil. Hostující brankář měl tu smůlu, že před ním ještě míč tečoval obránce González, takže na balon nedosáhl.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele