18. kolo
21.12.2019 18:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal těsně porazil Getafe, rozhodl Gómez

Zdá se, že předvánoční období Villarrealu svědčí. Po výhře v Seville a postupu v Copa del Rey si Žlutá ponorka poradila i s dobře hrajícím Getafe a pronikla do první poloviny tabulky. Těžké utkání na Estadio de la Cerámica rozhodl jedinou brankou Moi Gómez.

Villarrealu stačil na tři body jediný gól, ovšem je nutné podotknout, že hosté z Madridu hráli od 61. minuty bez vyloučeného Mathíase Olivery.

Getafe i domácí Žlutá ponorka se prezentují ofenzivním fotbalem, avšak vzájemné střetnutí přineslo v prvním poločase jen dvě šance a to na straně Villarrealu. Ve 21. minutě hlavičkoval velice nebezpečně Trigueros, avšak prostor mezi tyčemi minul. Jen o pár minut později orazítkoval po pěkné kombinaci z bezprostřední blízkosti břevno Gerard Moreno. To už bylo směrem k defenzívě Getafe dosti důrazné varování.

Svěřenci Pepeho Bordaláse směrem dopředu nevymysleli vůbec nic a vůbec nepřipomínali tým, který se veze na vítězné vlně. Bordalás poslal hned po přestávce na hrací plochu dva čerstvé hráče, ovšem v 52. minutě Getafe inkasovalo. Dobrou práci odvedl třemi hráči bráněný Zambo Anguissa a Moises Gómez dorazil balón do branky.

Na vyrovnání bylo stále dost času, ovšem v 61. minutě udělal Getafe čáru přes rozpočet druhou žlutou kartou Mathías Oliveira a v početní nevýhodě už to měli hosté z Madridu nesmírně složité. Villarreal mohl do konce zápasu ještě zvýšit náskok, ale Getafe mělo poměrně velké štěstí a už neinkasovalo. Nic to však nemění na tom, že na Estadio de la Cerámica prohrálo, v lize po sedmi zápasové šňůře bez porážky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domácí je dle book favorit. ???

Reagovat
smazaný uživatel

Měli pravdu.

Reagovat
Elmas

3:1

Reagovat
Pharrell

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele