22. kolo
02.02.2020 18:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

Villarreal se po další výhře přiblížil pohárům

Jestli má někdo ve Španělsku dobrou formu, pak je to Žlutá ponorka. Villarreal byl proti Osasuně nesmírně produktivní a třemi góly si zajistil další tři body. Od loňského prosince vyhrál jen v lize pátý zápas a z bojů o záchranu se vyšplhal až k předním příčkám. K výhře nad Osasunou přispěla i nová akvizice útočník Paco Alcácer.

V prvé řadě je nutné říci, že Osasuna nebyla výrazně horší, než její hostitel. Na Estadio de la Cerámica sehrála poměrně vyrovnané utkání, jenom nebyla tolik efektivní. Od začátku to byl také litý boj a dlouho se žádná strana nedokázala prosadit. Zdálo se, že první poločas skončí nezáživnou bezbrankovou podívanou, ale na jeho sklonku přeci jenom padl gól. Paco Alcácer obdržel na polovině hřiště ideální pas, obrana Osasuny se úplně otevřela a pak útočníka marně naháněla. Alcácer svůj postup na branku zvládl a poslal Villarreal do vedení.

Osasuna se o přestávce probrala a hned na začátku druhého poločasu vyrovnala na 1:1. Na centr od rohového praporku si na zadní tyči naskočil Aridane a Asenjo nemohl nic dělat. Villarreal se s remízou nehodlal spokojit a vedení si zase rychle vzal zpátky. Po pěkné kombinaci a zasekávačce se střelou na zadní tyč prosadil Rubén Peňa.

V 57. minutě šel do akce opět Alcácer a po faulu na jeho osobu sudí odpískal pokutový kop. Takové věci má ve Villarrealu na starosti Santi Cazorla a nabídku odskočit na rozdíl dvou branek vřele přijal. Osasuna byla v těžké pozici, nikoli však v neřešitelné. Na rozdíl jednoho gólu mohl hosty přiblížit Arnáiz, ale v tutovce orazítkoval břevno. To byla zároveň poslední velká šance hostů, protože ve zbytku zápasu už se nic zásadního nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Budu věřit bookmakerovi . Jednička nebo nula- tu bych bral raději.

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
houdic

Jako já vím, že tyhle reporty čte asi jen opravdu málo lidí, ale zas úplně je odflaknout nemusíte. Napsat, že už se v zápase nic zajímavého nestalo, když padnul ještě jeden gól je minimálně zvláštní.

Reagovat
houdic

Jo dobrý nic, jsem kokot. Klidně to smažte, naštěstí si to nikdo nepřečte, tak je to jedno

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele