9. kolo
19.10.2019 13:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Barcelona bez problémů vyhrála v Eibaru 3:0

Minimálně do večera má LaLiga nového lídra. Jsou jím fotbalisté Barcelony, kteří zvítězili na hřišti Eibaru jasně 3:0. Valverdeho svěřencům tak vyšla generálka na utkání Ligy mistrů proti Slavii. Barcelona vyhrála zcela zaslouženě, svému soupeři nedovolila ani jednou vystřelit na branku a sama se prosadila prostřednictvím svého ofenzivního trojzubce - Messi, Griezmann, Suárez.

Katalánci byli před utkáním velkým favoritem a na hřišti Eibaru neměli o motivaci nouzi. V případě výhry se totiž mohli posunout do čela LaLigy před Real Madrid, který má své utkání teprve na programu.

Barcelona se také naladila na zápas Ligy mistrů proti Slavii a dobrou zprávou je, že se prosadili všichni z útočného trojzubce Messi, Griezmann, Suárez. Eibar nedokázal dlouho vzdorovat a poprvé inkasoval už po třinácti minutách. Lenglet poslal dlouhý balón za obranu, přičemž De Blasis podklouzl a Griezmann se řítil sám na Dmitroviće, kterého posléze překonal. Dobrý začátek pro Valverdeho svěřence byl důležitý a dal ráz dalším minutám. Eibar se snažil o odpověď a v mezihře se mu nevedlo vůbec špatně, ovšem ter Stegena zaměstnat nedokázal. Po půlhodině hry měli domácí velké štěstí, neboť ve vyložené šanci neuspěl Lionel Messi. Argentinec se v podobných situacích málokdy mýlí, Dmitrović ale jeho kličku výborně přečetl.

Eibaru to přesto bylo málo platné a po změně stran Katalánci rozhodli. Hlavní sudí nejprve neuznal gól Suárezovi, ale to vůbec nevadilo, protože další mistrovský um s balónem předvedl Lionel Messi a své sólo tentokrát dovedl do zdárného konce.

Po hodině hry se navíc do úniku dostal i Luis Suárez a své kolegy Griezmanna a Messiho dokonale doplnit. Tříbrankové vedení si už Barcelona bez problémů pohlídala a mohla i pošetřit síly na následující zápas Ligy mistrů proti Slavii.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
valloire

3-0. Primadony budou utahaný po cestě busem.

Reagovat
Messi the Genius"10"

trošku sis spletl strany ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že se odložilo Clasico, protože by jsme ten Real rozebrali jak lego

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele