10. kolo
26.10.2019 18:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Valladolid přehrál Eibar 2:0

Hráči Valladolidu doma dokázali vyzrát na obranu Eibaru a po dvou zásazích slaví tři body. Domácí neměli převahu, mnohem aktivnější byl Eibar, který snad krom skóre ve všech statistikách vládl. Byl však málo produktivní a to ho stálo tři body. Už v prvním poločase se prosadili Guardiola a Karim.

Utkání začalo v dobrém tempu a také na první branku se nemuselo čekat dlouho. Přesně po deseti minutách předvedli domácí rychlý brejk a po sklepnutí Plaňa neomylně vypálil Sergi Guardiola! Hosté se pak snažili o rychlé vyrovnání, ale naráželi na pozornou domácí defenzivu. Držení balónu postupně vyznívalo lépe pro Eibar, ale bez gólového vyjádření to bylo k ničemu. Ve 39. minutě navíc Valladolid po druhé udeřil a Eibar se dostal do velice svízelné situace. Salisu Karim totiž vypálil teprve druhou střelu Valladolidu v zápase a ta znamenala už tuplované vedení. Všemu předcházel centr Martíneze, který Salisu pouze doklepl do branky.

Eibar musel na nepříznivý vývoj zareagovat střídáním a hru měl po přestávce rozhýbat Sergi Enrich. Hosté byli sice aktivnější, ale do koncovky se nedostávali a velké potíže jim dělali domácí brejky. Po jednom z nich zahodil slibnou příležitost Villa. První skutečně velká šance Eibaru přišla až čtvrthodinu před koncem. Eduard Expósito napřáhl a Valladolid zachránilo břevno! Hosté domácí celek přestříleli, měli větší držen balónu, ovšem hraje se na góly a v tomto směru byl Real efektivnější.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele