25. kolo
23.02.2020 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Valladolid v závěru přehrál Espanyol a získal důležité body

Dlouho nic a pak během závěrečné čtvrthodině padly tři branky. Dvě do sítě Espanyolu, takže Katalánci odjíždějí z Valladolidu s prázdnou a zůstávají na posledním místě. Hosté se po celé utkání víceméně bránili, což bylo zapříčiněno brzkým vyloučením Davida Lópeze.

Espanyol to ve čtvrtek v Evropské lize pořádně schytal od anglického Wolverhamptonu a chuť si nespravil ani v LaLize. Ve Valladolidu nastoupil k důležitému záchranářskému utkání a díky nepovedenému závěru nemá ani bod.

Na Estadio José Zorrilla se na branku muselo čekat a to až do 77. minuty. Do té doby se Espanyol urputně a dobře bránil. Utkání se pro hosty výrazně zkomplikovalo už ve 25. minutě, kdy uviděl naprosto zbytečnou druhou žlutou David López. Přesto mohli hosté vést, kdyby Calleri ve velké šanci lépe hlavičkoval, protože Masip jinak neměl problémy zasáhnout.

Valladolid hrál trpělivě a do větších šancí se dostal až po změně stran. Nejprve Ünal pálil z otočky do rukavic Diega Lópeze a po něm Toni Villa těsně minul. Domácí strana se prosadila až v 78. minutě, kdy se dostal k dorážce Sandro Ramírez a z úhlu překonal Lópeze. O pět minut později přidal Valladolid druhý gól a tím definitivně rozhodl. Ünal se šikovně zbavil brankáře Lópeze a následně upadl, nicméně všechno úspěšně dokonal Guardiola, který doběhl balón a poslal ho do odkryté branky. Espanyolu nakonec bylo dovolena alespoň kontaktní branka. V nastavení došlo ve vápně ke hraní rukou a sudím nařízenou penaltu proměnil Embarba. Víc Espanyol nestihl a po další porážce zůstává poslední.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele