34. kolo
04.07.2020 19:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Joaquín Fernández dvě minuty před koncem rozhodl o výhře Valladolidu

Až gólem z 88. minuty rozhodli domácí fotbalisté o svém vítězství nad Deportivem Alavés. Nešlo o nijak atraktivní utkání, vyložené šance chyběly a nakonec se zaslouženě raduje Valladolid, který na rozdíl od soupeře alespoň třikrát vypálil na branku.

Utkání bylo z obou stran hodně opatrné. Valladolid byl sice častěji na balónu, ale proti houževnatě bránícímu soupeři si velké šance nevytvářel. Už po půlhodině hry museli hosté poprvé střídat a zraněného Rubéna Duarteho nahradil Adrián Marín. Poločas skončil bez branek a nebylo se čemu divit. První skutečně velká šance se naskytla až v 56. minutě, kdy technickou střelou orazítkoval brankovou konstrukci Rubén Alcaraz.

O několik minut později zase selhal v tutovce Enes Ünal, jehož hlavičku brankář Alavésu fantasticky vyrazil. Zatímco Valladolid registroval alespoň nějaké střely na branku, Deportivo vyšlo v této statistice naprázdno.

Užuž to vypadalo, že žádná branka nepadne, ale nakonec došlo dvě minuty před koncem k rozuzlení. Po standardní situaci z pravé strany balón v pokutovém území propadl a následně Joaquín Fernández z první překonal brankáře Roberta. Valladolid tak na poslední chvíli strhl vedení na svojí stranu a to už nepustil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele