35. kolo
08.07.2020 20:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Betis nadělil bezzubé Osasuně tři branky

Real Betis neměl s Osasunou žádné slitování a bezpečně vyhrál. Poslal ji domů s přídavkem tří branek, o něž se podělili Rodríguez, Pedraza a také mladíček Aleñá, který se trefil v sedmé minutě nastavení. Osasuna naopak zůstala bezzubá.

První půle začala pro domácí Betis nejlépe, jak vůbec mohla. Už ve 4. minutě se totiž domácí dostali do vedení. Alex Moreno rozehrál roh na krátko, míč si převzal Joaquín, který poté odcentroval do vápna. Tam si odstoupil od obránců Guido Rodríguez, který už se zakončením neměl problémy - 1:0 pro Béticos.

V další šanci se zjevil Alex Moreno přiklepl Alfonsu Pedrazovi, jehož střelu z první Sergio Herrera zastavoval jen s vypětím všech sil. Pedraza na gól nakonec nemusel čekat moc dlouho, konkrétně do 25. minuty. V ní se totiž zjevil na konci celé akce, špičkové a dokonale přesné. Po rychlém brejku domácí totálně rozebrali obranu soupeře, Féklir poslal míč rychle na Iglesiase a ten ho vrátil Pedrazovi. Tomu už nedělalo potíže zakončit do prázdné brány.

První půle vyšla domácímu týmu fantasticky a ukázal, že fotbal umí být opravdu krásný. Úvod poločasu druhého byl hodně opatrný, až zakřiknutý. V 58. minutě se k míči opět dostal Nabil Fékir a prověřil z pravé strany gólmana Osasuny. Sergio Herrera bale nohou bravurně jeho střelu vyrazil. Tento duel se odehrál také o několik minut později, když Fékir rozehrával volný přímý kop na bližší tyč.

Osasuna směrem dopředu nevymyslela vůbec nic a dnešní výkon patřil k těm nejhorším, které doposud předvedla. Zajímavý pas rýsoval na nabíhajícího spoluhráče Cristian Tello, ale nakonec neměl štěstí s přesností.

Betisu to zase tak moc vadit nemuselo, protože stejně stihl dát ještě jednu branku. V sedmé minutě nastavení se totiž míče ve vápně zmocnil Loren, který dlouhý míč doběhl a poslal ho uvážlivě na střed vápna. Tam se zjevil mladíček Carles Aleñá a přesvědčivě zavěsil. Domácí Béticos zvládli klíčové utkání s přehledem a Osasunu posílají domů zatíženou třemi góly.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele