9. kolo
19.10.2019 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Real senzačně prohrál na Mallorce a ztratil průběžné vedení

Real Madrid už není vedoucím týmem LaLigy. K velkému překvapení došlo v sobotu večer na Mallorce, kde si domácí celek vyšlápl na hvězdnou sestavu Zinedina Zidana. Nováček soutěže porazil Real Madrid znovu po deseti letech a stačila mu na to jediná branka z úvodu utkání, kterou vstřelil Lago Junior.

Na Estadio Iberostar to byl velký svátek, navíc s nádherným koncem pro domácí ekipu. Pravda, Zidane nevyužil všechny své hvězdy, které hodlal šetřit na důležitý zápas Ligy mistrů proti Galatasarayi, to však výkon a porážku Realu nijak neomlouvá.

Mallorca začala s velkým nadšením, musela se sice v prvních minutách bránit, ale už v 10. minutě zasadila Madridu nepříjemný zásah. Po ztrátě balónu ve středu hřiště následoval rychlý protiútok, který se rozhodl vyřešit sám umístěnou střelou k tyči Lago Junior. Courtois se natahoval marně a Real musel od začátku dohánět.

Nikdo v tu chvíli netušil, že půjde o první a zároveň poslední branku utkání. Obrana Realu každopádně dál chybovala a Lago Junior dokonce vstřelil druhý gól, který ale sudí kvůli ofsajdu neuznal. Real značně znervózněl a až do konce prvního poločasu si nevytvořil jedinou brankou příležitost. Zinedine Zidane musel nejspíš o přestávce zvýšit hlas, ale herní projev jeho týmu nebyl ve druhém poločase lepší. Když pak v 76. minutě uviděl za ostrý skluz druhou žlutou kartu Odriozola, začínala se velmi vážně rýsovat senzace.

Real sice i v deseti tlačil, ale zatažená obrana Mallorcy se rozhodla nejtěsnější vedení ukopat a to se také nakonec podařilo. Real tak díky porážce ztratil průběžnou první příčku, kam se o několik hodin dříve dostala Barcelona.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Filip236

0:2

Reagovat
Pharrell

0:3

Reagovat
valloire

0-2

Reagovat
jjnovo

Reagovat
smazaný uživatel

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Reagovat
boryland

1:1...………..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele