35. kolo
09.07.2020 19:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Mallorca porazila Levante a stále může pomýšlet na záchranu

Mallorca živí svoje šance na záchranu a sedmnáctému Alavésu se přiblížila na rozdíl tří bodů. Pod výhru nad Levante se jedním gólem podepsali Juan Camilo Hernández a Takefusa Kubo.

Levante už má záchranu v kapse, a tak si mohlo dovolit na Mallorce trochu experimentovat se sestavou. Naopak obrovskou důležitost mělo utkání pro Bermellones, kteří se mohli a také přiblížili nesestupovým příčkám na rozdíl pouhých tří bodů.

První poločas toho nabídl poměrně dost a v první šanci už po dvou minutách pálil těsně vedle Dani Rodríguez. Stejný hráč pak ve 14. minutě střílel ještě jednou a ani tentokrát nebyl přesnější. Mallorce rozhodně patřil úvod zápasu a bylo jen otázkou času, kdy se konečně brankově prosadí. Po půlhodině hry to Kubovi ještě nevyšlo, ale pět minut před přestávkou se vyšrouboval do vzduchu Cucho Hernández a hlavou poslal Bermellones do vedení.

Hosté se nemohli dostat do tempa ani po změně stran, ale Roger Martí měl v 68. minutě na hlavě vyrovnání, stačilo po centru zleva trefit branku. To se nepovedlo a šest minut před koncem Mallorca své vítězství pečetila. Aitor Fernández nejprve první ránu Kuba vyrazil, ale následný závar v šestnáctce nedokázalo Levante zažehnat a Takefusa Kubo nakonec procedil balón do sítě.

V nastavení se hosté pokusili korigovat, ale Reina si s nepříjemně tečovanou ranou Mayorala poradil a udržel čisté konto.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele