25. kolo
22.02.2020 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Senzace! Levante porazilo Real Madrid 1:0

O velké překvapení se v sobotu večer postaralo Levante, když na vlastním stadionu porazilo jedinou brankou Real Madrid. Porážka má pro Zidaneho družinu fatální následky, na prvním místě ji totiž vystřídala konkurenční Barcelona. Před blížícím se utkáním s Manchesterem City to rozhodně není dobrá zpráva. Hrdinou Levante se nakonec stal José Luis Morales, autor rozhodující trefy osm minut před koncem.

Real Madrid dobře věděl, že Barcelona své utkání s Eibarem vyhrála a proto potřeboval na Ciutat de Valencia zvítězit, což se nakonec ukázalo jako neřešitelný rébus.

V sestavě Bílého baletu nechyběl Eden Hazard, který měl pro obranu Levante představovat největší hrozbu. Domácí defenzíva hrála od začátku velice kompaktně a zodpovědně a Real měl problémy vytvářet si větší šance. Až v 18. minutě hlavičkoval těsně vedle Casemiro, stačilo přitom trefit branku, která v tu chvíli zela prázdnotou. V závěru poločase se zase opřel do balónu Modrić a Aitor Fernández musel vyrážet.

Pokud chtěl Real body musel výrazně přidat a toho se fanoušci překvapivě nedočkali i proto, že Eden Hazard svůj samostatný postup na Fernándeze vůbec nezvládl. Šancí Realu bylo málo a pochopitelně s blížícím se koncem se vkrádala do hry hostí křeč. Ta ještě zesílila když osm minut před koncem šokoval příznivce Realu José Luis Morales úvodní brankou. Vukčević z jedničky vyslal dlouhý pas na rozeběhnutého Moralese, který se parádní ranou nemýlil.

Levante se chopilo vedení a v závěru dělalo, co mohlo, aby výsledek udrželo. Veškerá snaha Realu vyšla vniveč a po nejtěsnější porážce zůstane hvězdný tým na průběžném druhém místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
Filip236

1:2

Reagovat
Pharrell

1:3

Reagovat
boryland

Reagovat
Pharrell

bory bory..

aspoň je s tebou prča , srandista..

Reagovat
valloire

0-1

Reagovat
boryland

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
boryland

1:1...........

Reagovat
Elmas

0-2

Reagovat
Lamskej#RMCF

Tragédie vážně..

Reagovat
Pharrell

Reagovat
Pharrell

Ku*vy ku*dy Madridské

Reagovat
boryland

Reagovat
hematop

Barcelona hraje totální humus fotbal, ztrácí body a stejně skončí první. Chce se mi grcat z toho Realu. Těším se na LM. To bude zprznění bílého děvčátka.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele