32. kolo
28.06.2020 14:00 CET
4 : 2
(2:0)

Reportáž

Betis na kolenou, od Levante dostal čtyři branky

Levante stačila hodina na to, aby zničilo svého soka. Real Betis se v první půli vůbec nechytal na tempo, jaké jeho soupeř nastolil, a dostal dva góly. Krátce po změně stran navíc padly další dva góly opět do jeho sítě. Béticos sice skórovali, ale probudili se příliš pozdě.

Od začátku se hrálo v poměrně vysokém tempu a obě jedenáctky se střídaly u míče celkem pravidelně. Nabil Fekir upadl po souboji s Postigem na hranici pokutového území a dožadoval se odpískání pokutového kopu pro Betis, jenže sudí zůstal ledově chladný. Ačkoli v první fázi hry měl míč častěji na kopačkách Betis, do první vyložené šance se dostali domácí. Borja Mayoral si navedl míč na hranici pokutového území a technickým pokusem mířil těsně vedle tyče!

Proti ráně Sergia Canalese na opačné straně se zase musel činit Aitor Fernández, jenž těžký balon nakonec vyrážel alespoň na roh. První branka na sebe nenechala dlouho čekat. Nadmíru efektivní domácí totiž díky Borjovi Mayoralovi šli do útoku a někdejší talent Realu Madrid si po Bartrovi poradil také s brankářem Roblesem! Od té doby to s Betisem šlo z kopce.

Deset minut před koncem první půle se totiž po nenápadné akci dostal míč k Enisu Bardhimu, který si pohrál s obráncem před sebe a zpoza něj vystřelil k tyči, což brankář Robles nemohl mít - 2:0.

Druhou půli začal o něco lépe Betis, který si vytvořil šanci a dokonce vsítil branku, jenže asistent sudího viděl ofsajd a mával jej, takže gól neplatil. Radovalo se naopak Levante. V 51. minutě dostal krásnou nahrávku za obranu José Luis Morales, který obešel i brankáře Roblese a zakončil do prázdní brány! Obrana béticos v tu chvíli vůbec neexistovala a v 60. minutě nechala úplně volného Rubéna Rochinu zakončovat ve vápně dokonce dvakrát - 4:0.

Betis se samozřejmě nechtěl vzdát a zkusil ještě zdramatizovat utkání. Dvacet minut před koncem pálil přesně Sergio Canales, který dostal dlouhý míč za obranu a věděl si rady. V 89. minutě se po osobním souboji s gólmanem prosadil ještě důrazný Juanmi, ale to bylo vše.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele