23. kolo
08.02.2020 13:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Levante přerušilo sérii porážek a porazilo Leganés

Leganés tentokrát body nezapsal a z Levante odjíždí po brankách Rubéna Rochiny a Rogera poražen. Znamená to tedy, že i po třiadvaceti kolech zůstane v sestupovém pásmu. Levante vyhrálo po čtyřech porážkách v řadě, v novém roce vůbec poprvé.

Hosté se v minulých kolech vytáhli proti Atléticu respektive Realu Sociedad a na body měli zálusk i na půdě Levantě, kde se jim historicky zrovna dvakrát nedařilo.

Levante se chtělo doma vytáhnout a soupeř z nižších pater byl přeci jen hratelný. Od začátku domácí hýřili aktivitou, drželi balón na svých kopačkách a po dvaceti minutách se ujali vedení. Bardhi přihrál pod sebe na Rubéna Rochinu, který přesnou střelou k tyči otevřel skóre. O osm minut později navíc domácí zvýšili na 2:0, když Roger Martí po další zpětné přihrávce překonal Soriana, který se ani nepohnul. V tu chvíli pochopitelně nikdo nevěděl, že žádná branka už nepadne. Hosté se snažili o odpověď marně a dlouho jejich počínání nevedlo ani ke kontaktnímu gólu.

Leganés sice osvěžil začátek druhého poločasu střídáním a Kévin Rodrígues měl na hlavičce snížení, jenomže balón poslal těsně vedle. Na druhé straně zase vynikl Soriano, který v pozici jeden na jednoho vychytal Bardhiho. Čas se Leganésu výrazně krátil a kontaktní branka ne a ne přijít. V nastavení spálil velkou šanci debutant Assalé, když jeho zakončení vyrazil Aitor Fernández a více už se v utkání nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele