22. kolo
01.02.2020 13:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Granada otočila nepříznivý vývoj a porazila Espanyol

Situace Espanyolu je zase o něco složitější, katalánský celek prohrál v Granadě 1:2 a zůstane po tomto kole na posledním místě. Hosté sice na Nuevo Los Cármenes vedli, ale domácí dokázali do poločasu vyrovnat a po změně stran strhnout výsledek na svojí stranu. Rozhodující branku přitom vstřelil Carlos Fernández.

Pro Granadu je to vítězství po dvou neúspěšných kolech a rozhodně se nerodilo lehce. Espanyol byl odhodlán získat nějaké body a zlepšit své nelichotivé postavení. Začátek měli lepší domácí a nechybělo moc, aby se po centru z pravé strany prosadil hlavou Fernández. Granada měla v úvodu drtivou převahu, ale přišlo zaváhání: Duarte fauloval novou posilu de Tomáse a sudí odpískal hostům pokutový kop. Sám Raúl de Tomás nezaváhal, potvrdil po příchodu svojí dobrou formu a poslal Espanyol do důležitého vedení.

Espanyolu to však dlouho nevydrželo a zhruba o deset minut později byl stav vyrovnaný 1:1. Po diagonální přihrávce uklidil balón do sítě Darwin Machís, přičemž Lópezovi nasadil jesličky. Vyrovnání Granady bylo zasloužené, domácí tým byl v prvním poločase lepší a lépe vstoupil i do druhé půle.

Hned ve 46. minutě obrana Espanyolu zaspala, Carlos Fernández si navedl balón ke střele a přesnou ranou otočil výsledek. Hosté měli na vyrovnání spoustu času a v 63. minutě se mohl podruhé v zápase prosadit de Tomás, ale v pokračující akci (k nelibosti domácích) trefil jen tyčku. To byla vůbec největší šance hostů ve druhém poločase. I když Espanyol postupem času vyrovnal hru i co se držení balónu týče, vyrovnat nedokázal a na body tak nedosáhl.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ja mám dvojitou šanci 2-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele