15. kolo
01.12.2019 18:30 CET
4 : 0
(0:0)

Reportáž

Getafe nemělo s Levante slitování

Getafe ve 14. kole ukázalo, že jeho zlepšené výsledky nejsou dílem náhody a s Levante nemělo po změně stran sebemenší slitování. Svěřenci populárního kouče Pepeho Bordaláse se prosadili v rozmezí pouhých čtyřiadvaceti minut čtyřikrát a sami udrželi čisté konto. Brankáře Aitora Fernándeze postupně překonali Leandro Cabrera, Jorge Molina, Ángel Rodríguez a David Timor.

Konečný výsledek je pro Levante až příliš krutý, protože hosté rozhodně nesehráli tak špatný zápas, jak by se podle skóre mohlo zdát. V prvním poločase zcela jasně ovládli statistiku držení míče (přes 60%), jenomže ke gólovému úspěchu to nevedlo. Po půlhodině hry mělo Levante obrovskou příležitost, když nejprve Rochinovu střelu obrana zablokovala na rohový kop a jeho následnou hlavičku fantasticky zlikvidoval Soría. To bylo v prvním poločase všechno, do druhé půle vstoupilo Getafe jako vyměněné a hráči Levante se nestačili divit.

V 54. minutě se poprvé měnilo skóre, na rohový kop si naskočil Leandro Cabrera a nekompromisní hlavičkou k tyči poslal madridský celek do vedení. O šest minut později odpískal sudí prohřešek proti pravidlům v pokutovém území, takže následovala penalta, kterou Jorge Molina bezpečně proměnil. Hrůzostrašný druhý poločas z pohledu Levante pokračoval a v 67. minutě zvyšoval už na 3:0 po dalším rohovém kopu Ángel Rodríguez.

Getafe se utrhlo ze řetězu a svému soupeři přichystalo ještě jeden zásah. Čtvrthodinu před koncem lišácky podstřelil zeď David Timor a brankář Fernández se nestačil divit. Brankář Levante měl v samotném závěru utkání ještě dva dobré zásahy a nakonec uchránil svůj celek před výraznějším skóre. I tak je konečný výsledek pro Levante hodně krutý.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Book dal celkem pohodový kurz. Snad se mu zadaří.

Reagovat
smazaný uživatel

Umí, kluk jeden ušatý.

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele