9. kolo
19.10.2019 18:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Ángel Rodríguez dvěma góly rozhodl o vítězství Getafe nad Leganésem

Getafe navázalo na své výkony před reprezentační přestávkou a poslední Leganés porazilo díky dvěma brankám Ángela Rodrígueze 2:0. Pro Pepineros je porážka další citelnou ztrátou a pozice jeho trenéra se dál zhoršuje.

Madridský celek byl od začátku více na balónu a branku Leganésu se snažil trpělivě obléhat, nicméně do zakončení se nedostával. Hosté se koncentrovali na rychlé protiútoky a po jednom z nich minul z dobré pozice Silva. Jen o tři minuty později došlo ke střeleckému pokusu i na druhé straně a Molina orazítkoval tyč! Po hříchu to byla jediná velká šance domácího celku v prvním poločase. Leganés hrál v Madridu vyrovnanou partii a do šaten šel za slibného výsledku 0:0.

Góly přinesl až druhý poločas a to výhradně do hostující sítě. Po hodině hry odcentroval Kenedy a balón se snesl přesně na hlavu Ángela Rodrígueze, který se nemýlil. Getafe se mohlo uklidnit, naopak pod ještě větší tlak se dostal Leganés.

Hostům se nedařilo jakkoliv překvapit defenzívu soupeře a pět minut před koncem bylo o výsledku definitivně rozhodnuto. Dlouhý pas za obranu dostal rozeběhnutý Ángel Rodríguez, kličkou se zbavil brankáře a střelou do prázdné zakončil. Getafe v nepříliš záživném utkání porazilo Leganés 2:0 a navázalo na dobrou formu z doby před reprezentační přestávkou. Leganés je dál bez výhry na posledním místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele