19. kolo
05.01.2020 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Alavés si rozdělil body s Betisem

Remíza na Mendizorrotze pro oba aktéry nic moc neřeší. Deportivo sice ovládlo první půli zásluhou Aleixe Vidala, nicméně Betis po změně stran vyrovnal - trefil se Emerson a výsledek 1:1 už se ani po vyloučení Feddala nezměnil.

Deportivo se chtělo před vlastními diváky vytáhnout, Betis zase chtěl získat tři body a definitivně nastartovat postup tabulkou vzhůru. Nepovedlo se ani jedno.

Dá se říci, že Betis měl v utkání převahu, ovládl všechny důležité statistiky, tedy až na tu úplně nejdůležitější. Už v 5. minutě se zjevil v obrovské šanci Iglesias, ale před Pachecem zazmatkoval a balón poslal vedle. Na druhé straně zase musel hasit nebezpečí Mandi poté, co Robles vyběhl a Lucas Pérez ho přeloboval. Pak se hra zase přestěhovala před Pacheca a Fekir v dobré pozici minul. Divoký začátek nakonec přeci jenom branku přinesl. Aleix Vidal si zpracoval přihrávku od Péreze a tvrdou ranou k tyči poslal Deportivo Alavés do vedení.

Domácí vedoucí branka nakopla a po dvaceti minutách mohl zvyšovat hlavou Joselu. Závěr prvního poločasu byl opět jako na houpačce. Fekir nejprve minul a pak byla po faulu na něj pískána penalta. Sudí si celý okamžik pustil na videu a nakonec dal hostům za pravdu. Betis však jedinečnou šanci na vyrovnání nevyužil. Joaquín vystřelil přesně do míst, kam skákal Pacheco.

Betis byl aktivní i po změně stran, bušil Deportivu na dveře a nakonec se v 55. minutě dočkal. Na Fekirův pas si naskočil Emerson a Pacheco musel lovit balón ze sítě. Betis udával tempo druhého poločasu, ale v 79. minutě si všechno zbytečně zkomplikoval. Zouhair Feddal nedovoleně zastavil Péreze a sudí marockého obránce rovnou vyloučil. Zápas byl až do závěrečného hvizdu hodně otevřený, ale vítěze nakonec nepoznal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele