28. kolo
13.06.2020 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Trigueros v nastavení urval tři body Villarrealu

Villarreal se hodně trápil, respektive ho trápil brankář Rubén Blanco. Ani jeho umění ale nakonec Celtu nezachránilo, neboť v první minutě nastavení se konečně prosadil Manu Trigueros.

Obrana Celty se dnes měla na co těšit, protože od prvních minut jí měli dělat problémy hráči jako Moi Gómez, Paco Alcácer nebo Gerard Moreno se Santim Cazorlou. To už je spousta ofenzivního talentu, aby měl brankář Rubén Blanco práci. Poprvé si o jeho pozornost řekl Santi Cazorla. V 16. minutě se totiž dostal ve vápně k nebezpečné dorážce a Blanco měl obrovské štěstí, že zkušený veterán mířil jen do středu brány.

O pouhou minutu později se Blanco musel opět činit, neboť po rychlém ataku se balon dostal ve vápně k Iborrovi. Ten na nic nečekal a z první pálil. Jenže narazil na vysoce flexibilního Rubéna Blanca, který se hbitě přesunul k tyči!

Hosté nenechávali svého soupeře vydechnout a míč mu prakticky nepůjčovali. Na dobrý míč neustále čekal Paco Alcácer, který dostal balon ve 28. minutě. Blok obránců před sebou ale prostřelit nedokázal stejně jako po něm kolega Albiol. Ještě než skončila první půle, Villarreal se málem dočkal zaslouženého vedení.

Po dlouhém míči ze strany si na balon naskočil Gerard Moreno, který se do něj pořádně opřel. Nikdo s ním neskákal, času měl dost, jenže opět narazil na skálu jménem Rubén Blanco. Ten se mrštně dostal k tyči a balon vyrazil. Celta musela přidat, pokud chtěla vyhrát. Není divu, že k bodům měla daleko - za celý první poločas ani jednou nevystřelila mezi tři tyče.

Druhou půli začala nová jména jako Okay Yokuşlu nebo Joseph Aidoo. Jenže ani s nimi Celta líp nehrála. Villarreal tlačil, ale neskóroval. Proto se na hřiště dostali Bacca s Chukwuezem.

Právě druhý jmenovaný se v 66. minutě dostával ze strany do vápna, nikdo proti němu nevystoupil a mladý útočník tak mohl pálit. Blanco byl ale na místě a jeho ránu kryl. Tři minuty před koncem se obdobně dostal přes několikanásobnou přesilu Carlos Bacca, jenže ten pálil těsně vedle! Villarreal spasilo až nastavení. Obrana Celty konečně padla, když po akci a zakončení Chukwuezeho dorazil míč do sítě šťastně Manuel Trigueros.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele