15. kolo
29.11.2019 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Celta pálila jednu šanci za druhou a má jen bod

Celta byla doma daleko aktivnějším týmem než Real Valladolid a několikrát se dostala do velké šance. Jenže co z toho, když ani jednu ze svých pokusů neproměnila v potřebný gól. Real Valladolid se proto vrací domů s bodem.

Celta Vigo si dala za cíl udělat všechno pro to, aby se co nejdřív dostala z pásma sestupu. V páteční předehrávce proto vyzvala na domácí půdě k tanci Real Valladolid, který také není od propasti posledních tří míst zcela zachráněn. A domácí tým byl od začátku jasně aktivnějším týmem, třebaže mu trvalo dlouho, než se dokázal probít do větší šance. Lobotkův pas ještě Santiago Mina nezachytil.

Zkušený obránce Hugo Mallo ale o minutu později nahrál na Minu mnohem přesněji a vyslal ho do šance. Těžko říct, zda Mina centroval., nebo jestli tak dokonale mířil. Každopádně se jeho pokus snášel velmi nebezpečně na bránu stráženou Masipem a trefil nakonec jen břevno za jeho zády! Brankář Masip musel o chvíli později vyrážet další nebezpečnou ránu, kterou jeho směrem vyslal zkušený kanonýr Iago Aspas. Následný rohový kop napálil Pione Sisto opět na Masipa a ten se znovu musel činit.

Pět minut před koncem první půle hosté chybovali v obraně a z toho mohl těžit Iago Aspas. Ten se dostal do úniku a dokonce i ke střele, ale tu nezvládl a vylámal si zuby na brankáři Masipovi, který odrazil míč mimo.

Rovněž domácí brankář Álvarez se musel mít na pozoru, když ho v 50. minutě vyzkoušel tvrdou hlavičkou Karim. Jeho zakončení však zamířilo těsně vedle tyče. Na opačné straně neuspěl ani domácí Santiago Mina, křížná střela po zemi však skončila mimo Masipovy branky.

Dalším hráčem, který se osmělil ke střele z větší vzdálenosti, byl opět Sisto. Ani po hodině, když už ve Vigu silně pršelo, se ale nepotkal s přesností. Poslední šancí na změnu skóre se stala 90. minuta a v ní akce Santiaga Miny. Mladý útočník si naběhl na pas od Fernándeze a technickou střelu namířil těsně nad bránu!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele