10. kolo
27.10.2019 12:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Sociedad vyhrál ve Vigu a je třetí

Hráči Realu Sociedad využili oslabení Celty Vigo a vyhráli na jejím hřišti 1:0. Rozhodující branku vstřelil švédský útočník Alexander Isak.

V 10. minutě nebezpečně pálil Nor Ødegaard, jenže jeho střelu domácí obrana tečovala na rohový kop.

O čtvrt hodiny později si na centr z pravé strany naskočil Mina a prudkou hlavičkou trefil tyčku.

O chvíli později byl Mina v další velké příležitosti. Hosté jej zapomněli na malém vápně, jeho hlavička mířila jen těsně nad.

V 66. minutě přišel jeden z rozhodujících momentů zápasu. Domácí fotbalista Pape Diop v rychlém sledu dostal dvě žluté karty a musel se pakovat ze hřiště. Červenou si vysloužil nebezpečně ostrý skluz.

V poslední desetiminutovce hosté dokázali přesilovku využít. Ødegaard posunul míč na Isaka, který na vápně ošálil dva obránce a nekompromisně zakončil k levé tyči. Situaci ještě přezkoumával videorozhodčí kvůli případnému ofsajdu, žádné porušení pravidel však neobjevil.

Výhra Real Sociedad vyšvihla na překvapivé třetí místo hned za první Granadu a druhou Barcelonu. Celta Vigo je až sedmnáctá.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele