16. kolo
08.12.2019 21:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Osasuna i v oslabení obrala Sevillu o body

Remíza 1:1 je pro Sevillu v boji o čelo tabulky samozřejmě ztrátou, zvláště když dohrávala půlhodinu v početní převaze. Osasuna doma předvedla dobrý výkon a jenom potvrdila, že doma prakticky neprohrává. Jako první se prosadili hosté, ale na gól Munira ještě do přestávky odpověděl Ávila.

O tom, že to Sevilla nebude mít na El Sadaru jednoduché se její příznivci přesvědčili už v 6. minutě, kdy kapitán Oier orazítkoval břevno. Vaclík by v tomto případě neměl nejmenší nárok. Ale Sevilla měla štěstí a krátce na to dokonce sama vstřelila gól. Banegův parádní pas za obranu beze zbytku využil Munir a Andalusané vedli 1:0. Další nepříjemnost přišla při pádu Cardony na zem, po kterém se domácí fotbalista udeřil do hlavy a musel být střídán. Rozhozeného soupeře mohla Sevilla dorazit druhým gólem, ale Chicharitův náběh a následný gól překazil zdvižený praporek.

Osasuna přečkala kritickou chvíli a nakonec sama v nastavení srovnala průběžný stav na 1:1. Adrián šikovně patičkou posunul balón na Ezequiela Ávilu a jeho rána pod břevno znamenala vyrovnání.

A nechybělo moc a domácí mohli otočit výsledek ve svůj prospěch, kdyby V 54 minutě využil obrovskou šanci Adrián. Ten se řítil na Vaclíka sám a přízemní střelou poslal balón jen do tyče. Osasuna byla v tu chvíli na koni, jenomže všechno zhatilo naprosto zbytečné vyloučení Oiera. Ten dojel Reguilóna a od sudího si vysloužil druhou žlutou kartu. Seville se naskytla půlhodinová přesilovka, ale během ní se Osasuna zformovala a překvapivě hostům nic nedovolila. Utkání na El Sadaru vítěze nepoznalo a oba celky si připisují po bodu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Osasuna letos hodne silna, snad alespon bod privezem :)

Reagovat
Pharrell

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele