19. kolo
04.01.2020 18:30 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Atleti přetlačili Levante, všechny góly padly v úvodní čtvrthodině

Atlético Madrid začalo nový rok vítězně. Důležité tři body získalo doma proti Levante, které porazilo 2:1 a všechny góly padly během prvních šestnácti minut. Na úvodní trefu Ángela Correy odpověděl Roger Martí, ale konečné slovo měl za další tři minuty Felipe.

Na Wanda Metropolitano to byl skvělý začátek, tři góly během úvodních osmnácti minutách diváky navnadily, ale oba aktéři klání se následně už prosadit nedokázali.

Atlético mělo první možnost už ve 2. minutě, ale střelu Correy vyrazil Aitor Fernández a dorážka Ňígueze skončila nad. O chvíli později už to ale domácím vyšlo, Trippier poslal z první balón před branku, kde Ángel Correa jemnou tečí zajistil Atléticu vedení. Z něho se Colchoneros dlouho neradovali, o tři minuty později se položil do Campaňova centru Roger Martí a Oblak se natahoval marně. Ofenzivní přestřelka pokračovala. Lodiho přímý kop doputoval až na hlavu Felipeho a ten vrátil vedení na stranu madridského velkoklubu.

Hra se následně uklidnila a další možnost byla k vidění až před koncem poločasu. Ángel Correa se dobře opřel do balónu a Aitor Fernández předvedl skvělý zákrok. Stejný souboj se opakoval i později a i tentokrát Fernández proti Correově hlavičce výborně zasáhl.

Atlético nebylo schopno zvýšit a tím si pojistit výsledek a Levante bylo především v 83. minutě blízko vyrovnání. Bardhi se šikovně prokličkoval až ke střele a Jan Oblak famózně vyrazil. Levante si i v nastavení vytvořilo tlak a kouč Diego Simeone si mohl definitivně oddechnout až se závěrečným hvizdem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele