9. kolo
20.10.2019 18:30 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Athletic neudržel vedení a Valladolidu "daroval" bod

Athletic Club nevyhrál už počtvrté v řadě a pohárové pozice se mu postupně vzdalují. S Valladolidem šel sice do vedení, ale náskok po změně stran neudržel a remizoval 1:1. Všechny branky vstřelili Baskové, nejprve do správné sítě Iňaki Williams a čtvrthodinu před koncem do té vlastní Iňigo Martínez.

Úvodní čtvrthodina žádnou větší šanci nepřinesla a o první pozdvižení se postaral až Raúl García střelou, kterou Masip dobře vyrazil. Stejná situace se opakovala i ve 28. minutě, kdy to García na Masipa znovu zkoušel střelou ze střední vzdálenosti. Athletic se čím dál více osměloval a o šest minut později šel konečně do vedení. Iňaki Williams si seběhl pro přihrávku, zasekávačkou se zbavil obránce i brankáře a pak chladnokrevně zakončil. Valladolid chtěl ještě do přestávky vyrovnat, ale žádnou výraznější příležitost si nevypracoval.

Druhý poločas nabídl z obou stran velice vyrovnanou partii. Hosté stále čekali na první velkou příležitost a dočkali se jíž až čtvrthodinu před koncem, kdy zároveň vyrovnali na konečných 1:1. Spíše než vypracovaná branková příležitost to byla náhodná akce, při které brankář Simón vyboxoval balón do svého spoluhráče Iňiga Martíneze, který si tak vstřelil vlastní gól.

Valladolid přišel k vyrovnání jako slepý k houslím, každopádně byl blízko cennému bodu. Konečnou remízu mohl ještě odmítnout Iker Muniain, jehož střela na zadní tyč skončila těsně mimo. Během nastavení už si Valladolid remízu pohlídal a domů se vrací s uloupeným bodem.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ahoj,

dnešní zápas věřím, že Bylbao zvládne do třech gólů!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele