6. kolo
26.09.2018 22:00 CET
3 : 0
(3:0)

Reportáž

Vaclík vychytal proti Realu nulu

Fantastický večer pro Sevillu! Los Rojiblancos doma přejeli Real Madrid 3:0, když všechny branky nastříleli už v prvním poločase. Blýskl se i Tomáš Vaclík, jenž si připsal další nulu, navíc proti věhlasnému Realu Madrid. Hvězdou zápasu byl ovšem dvougólový Portugalec André Silva.

Real Madrid předvedl dosud nejhorší výkon pod vedením trenéra Julena Lopeteguiho a poprvé v sezoně nezískal ani bod. Sevilla vstřelila všechny branky už v prvním poločase, když obrana Bílého baletu úplně zkolabovala. Velmi cenné čisté konto si připsal český brankář Tomáš Vaclík, Sevillu navíc podržel výbornými zákroky.

Sevilla doma začala s velkou chutí, Realu se vůbec nebála a po sedmnácti minutách měl na kopačce první gól Ben Yedder, jenže přestřelil. To bylo první velké varování a hned vzápětí Sevilla vstřelila gól. Casemiro po těžké přihrávce ztratil balón a rychlý kontr Rojiblancos ztrestal střelou do protipohybu André Silva! Ospalý Real za pět minut inkasoval podruhé, Sevilla rozjela další rychlý kontr a i když Courtois střelu Navase vyrazil, proti dorážce Andrého Silvy už nic nezmohl.

Hosté z Madridu sice mohli snížit, ale Vaclíkovi pomohla při střele Balea tyč. Branková konstrukce (břevno) zvonila i na druhé straně při ráně Vázqueze. Ve 39.minutě už Sevilla vedla 3:0 a s Realem to vypadalo hodně zle. Pas za statickou obranu obdržel Ben Yedder a Courtois mohl znovu lovit balón ze sítě. Real Madrid předvedl příšerný první poločas a po změně stran musel dohánět tříbrankové manko.

Julen Lopetegui nechal na trávníku původní jedenáctku a Real přece jenom přidal plyn a dostal Sevillu pod tlak. Právě v tuto chvíli přišel na scénu Tomáš Vaclík, který nejprve sice z ofsajdu inkasoval, ale gól nebyl uznán a pak skvělým skokem vyrazil střelu Luky Modriće! Po hodině hry pak postupoval sám na Vaclíka Gareth Bale a český brankář opět fantasticky zasáhl.

Sevilla na ofenzívu úplně nezanevřela a i Courtois měl práci a proti Sarabiovi se vytasil se zákrokem. Od čtvrté branky zachránilo Bílý balet štěstí, neboť dorážku nasměroval Vázquez vedle. Andalusané se s blížícím se koncem soustředili na defenzívu a dobře udělali. Real nepředvedl v Seville optimální výkon a zaslouženě prohrál o tři branky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Filip236

1:2

Reagovat
valloire

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

koukni se radši na můj skvělý tip s Gironou a na váš mač v Leganes

Reagovat
smazaný uživatel

Hrozné niečo viem na konci ale budeme znova dvihat titul my

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-3 ale nevim, jestli to dokouknu. Ten cas 22h

Reagovat
Lamskej#RMCF

Tohle bude moc moc těžké.. Každý rok zde ztratím iluze.. Výsledek může skončit jakoukoliv výhrou či prohrou. Přání 1:3..

Reagovat
boryland

3:1...............

Reagovat
Messi the Genius"10"

Jak nekdo psal v chatu: Real bez CR7 upadne do šedeho priemeru

Reagovat
Lamskej#RMCF

Real bude tuhle sezonu paběrkovat, ovšem až jednoho dne skončí Messi, tak Barca bude totálně v prdeli na dlouhou dobu...

Reagovat
Messi the Genius"10"

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele