4. kolo
16.09.2018 20:45 CET
0 : 2
(0:2)

Reportáž

Sevilla FC - Getafe CF 0:2

Tomáš Vaclík poprvé v této sezoně LaLigy inkasoval víc jak jednu branku a jeho Sevilla doma nečekaně odevzdala všechny body madridskému Getafe. Hosté dvakrát udeřili v prvním poločase a Sevilla i přes velké šance a dvě neuznané branky nedokázala ani snížit.

Getafe naposledy zvítězilo na stadionu Sáncheze Pizjuána před dlouhými osmi lety a toto čekání na další úspěch chtělo ukončit. Povedlo se to i díky skvělému začátku, než se totiž Rojiblancos rozkoukali, prohrávali 0:1. Na Molinovu senzační kolmici si seběhl Ángel Rodríguez a z úhlu poslal balón za Vaclíkova záda. Hned v úvodu tedy musela Sevilla dohánět a po vyrovnání sahala ve 21.minutě, kdy Nolitovu střelu zmařil nohama Soría. Po půlhodině hry už sevillští balón do sítě procedili, ale branku jim pomezní sudí kvůli ofsajdu neuznal. Jak se nakonec ukázalo, bylo to chybné rozhodnutí a branka měla platit.

Nakonec to pro Sevillu bylo velmi kruté. Ve 38.minutě Getafe agresivním presinkem i šťastným odrazem zároveň vstřelilo druhou branku. Ani proti Ángelu Rodríguezovi neměl Vaclík sebemenší šanci. Naopak, díky českému brankáři to ještě do šaten nebylo 3:0, když sebral tutovku Portillovi. To už bylo v době, kdy po druhé v zápase zazdil tutovku Nolito. Sevilla se dostala v prvním poločase do problémů, ze kterých už se nevyhrabala.

Domácí kouč zkoušel nový impuls střídáním a povedlo se, i když ani druhá branka, kterou Sevilla krátce po změně stran vstřelila neplatila. Ben Yedderovým přestupkem byl ofsajd. Sevilla měla šance a měla jich hodně, jenomže tento večer byl pro ní zakletý. Getafe zvládlo i závěrečný nápor, neinkasovalo a z Andalusie si překvapivě veze všechny body.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele