18. kolo
06.01.2019 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Villarreal opět neskóroval a s Eibarem si jen rozdělil body

Tak takhle to opravdu nepůjde. Villarreal má vážné problémy a ani nový rok nezačal moc dobře. S Eibarem si totiž jen rozdělil body, což mu v posunu tabulkou vůbec nepomáhá. Diváci v Eibaru se branky nakonec nedočkali.

Žlutá ponorka je v krizi, kterou chtěla zažehnat na půdě Eibaru. Šancí na tom měla hodně a navíc ani Eibaru se příliš nedaří. Domácí brankář Asier Riesgo měl plné ruce i nohy práce prakticky od prvních minut a například velká šance mladíka Chukwezeho zakončená centrem na hlavičkujícího Fornalse pro něj byla velkou zkouškou.

Na opačné straně zakončoval hlavou Sergio Enrich a hosté měli velké štěstí, že jeho zakončen po povedeném centru zamířilo jen nad bránu. Ve 30. minutě domácí reklamovali Gasparovu ruku v pokutovém území a ten se skutečně míče rukou dotkl, ale měl ji u těla, takže sudí penaltu nepískal. Z dálky posléze pálil Pedraza a jeho křížná rána proskákala těsně vedle Riesgovy branky.

První poločas ukončila spolupráce mezi Cazorlou a Fornalsem, která nikam nevedla především kvůli velmi dobrému postavení brankáře Riesga. Hned po změně stran se dopředu hnal útočník Gerard Moreno, jemuž však střela rovněž nesedla a možná měl ještě nahrávat na lépe postaveného spoluhráče.

Pět minut po změně stran Cucurella vybojoval míč a toho se chopil Charles. Ránu rychlonohého útočníka Eibaru lapil brankář Sergio Asenjo jen díky velmi dobrému zákroku! Na druhé straně jen o minutu později Moreno demonstroval, proč se Villarrealu tak hrubě nedaří. Dostal se k míči na vápně a byl před Riesgem úplně sám. Jenže ve skluzu napálil míč jen do něj!

Druhý poločas byl rozhodně akčnější podívanou. Na centr z levé strany si naskočil domácí Ramis, který mířil hlavou na zadní tyč. Brankář Asenjo se vymrštil a poslal míč konečky prstů mimo! V 90. minutě Orellana dostal míč na Escalanteho, který pálil velmi dobře. Na brankové čáře však zaskočil za brankáře Asenja obránce Funes Mori! Následná dorážka Cucurelly už mířila nad bránu.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele