11. kolo
03.11.2018 16:15 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Madrid - Real Valladolid 2:0

Real Madrid si po vítězství v poháru připsal další triumf, i když Valladolid porazil horko těžko 2:0. Nový trenér Santiago Solari ale může být spokojen, jeho svěřenci ve dvou zápasech nastříleli šest branek a ani jednou neinkasovali. Valladolid byl na stadionu Santiaga Bernabéua blízko úspěchu, rozhodující branku totiž inkasoval až šest minut před koncem z kopačky vlastního hráče Kika Olivase.

Výsledek pak ještě pečetil z pokutového kopu Sergio Ramos a Real tak zastavil nelichotivou bilanci ligových zápasů bez vítězství. Premiéra Santiaga Solariho na vlastním stadionu nebyla vůbec jednoduchá, ale Real ji nakonec zvládl.

Domácí byli v úvodu lepší a byla na nich vidět urputná snaha smolnou sérii konečně zlomit, ovšem trápili se v koncovce. Benzema zblízka hlavičkoval jen do Masipa a i další náznaky přečkal Valladolid bez úhony. Po půlhodině hry pak mohl domácím příznivcům přichystat nemilé překvapení Antonito, který lobem přehodil jak Courtoise, tak i madridskou branku. Nevýrazný výkon Realu pokračoval i po změně stran. V 60. minutě musel Courtois na zem, když se za obranu natlačil Villa a zakončil.

O šest minut později pak stejný hráč poslal navštívenku znovu a tentokrát o dost razantnější, takže Courtoise a celý Real zachránilo břevno! Valladolid si na hřišti Realu zasloužil bodovat, jenže ani jednu ze svých příležitostí neproměnil a v závěru zápasu měl pořádný kopec smůly, když Kiko Olivas fatálně tečoval střelu Viníciuse a Masip, prestože si na balón ještě sáhl, inkasoval.

Zlomený Valladolid pak definitivně dorazil pokutový kop, který hlavní sudí nařídil po zákroku Callery na Karima Benzemu. Sergio Ramos si pak po vzoru Antonína Panenky vychutnal Masipa a stvrdil vítězství Realu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
boryland

1:1......................

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
Omanomet

3:0

Reagovat
Omanomet

Oprava 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele