38. kolo
19.05.2019 12:00 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

Real Madrid na závěr sezony doma opět prohrál

Real Madrid uzavřel nepovedenou sezonu domácí porážkou od Betisu 0:2, ale v tabulce se pro něho nic nezměnilo. Třetí místo bylo pro Zidanovu družinu dávno hotovou věcí. Ani výhra Betisu nemá nijak zvláštní váhu, celek z Andalusie skončil na desátém místě a v příští sezoně bude v evropských pohárech chybět. Výhru na Santiago Bernabéu zajistili Morón a někdejší hráč Realu Jesé.

Madridský velkoklub prožil nepovedenou sezonu a s vlastními fanoušky se chtěl alespoň rozloučit vítězstvím. Santiago Bernabéu bylo v sezoně 2018/2019 několikrát pokořeno a hráči Realu Madrid neušetřili své fanoušky ani tentokrát.

Zinédine Zidane opět experimentoval sestavou a Betis toho dokonale využil. V celém zápase měl větší držení balónu i počet střel. Začátek utkání žádné závratné tempo nepřinesl, ani jedna strana zrovna nejevila zájem útočit a gólové příležitosti se omezily jen na střelecké pokusy Lo Celsa a Bartry, se kterými si Keylor Navas bez problémů poradil. Real se poprvé připomněl ve 34. minutě, kdy Karim Benzema v obrovské šanci orazítkoval tyčku! Vzápětí se na druhé straně hnal do zakončení Lo Celso, ale jeho lob přes brankáře Navase mu nevyšel. První poločas skončil 0:0, přestože šance na vstřelení gólu tu rozhodně byly.

Skóre se dlouho neměnilo ani po změně stran, po individuální akci uvnitř šestnáctky zakončoval Vinícius Júnior, který však Lópeze zblízka nepřekonal. V 61. minutě to Betis potrestal, krásnou přihrávku Lo Celsa vyšperkoval Guardado další přihrávkou na Lorenza Moróna, který nekompromisně střelou pod břevno poslal hosty do vedení. Real po inkasované brance úplně vypadl z tempa a Giovani Lo Celso si na trávníku mohl dělat co chtěl. Keylor Navas mu další dvě gólovky fantasticky vychytal, ale Real druhému gólu stejně neušel.

Čtvrthodinu před koncem prošel laxní obranou domácích Júnior Firpo a zpětnou přihrávkou našel Jesého, který v pohodě trefil odkrytou branku. Fanoušci Bílého baletu mohli být svědky dalšího domácího debaklu, ale Betis už třetí, ani další branku nepřidal.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-espana.net

Komentáře (4)

Přidat komentář
Pharrell

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Rozpusťte to.....

Reagovat
Lahvac-CZ

Reagovat
Pharrell

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele