7. kolo
30.09.2018 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Real Betis - CD Leganés 1:0

Domácí celek Real Betis přivítal v sedmém kole CD Leganés. To na jeho půdu přijelo s cenným skalpem z minulého kola, kdy se mu podařilo vyhrát nad slavnou Barcelonou a chtělo zkusit navázat na tento výsledek.

Již ve třetí minutě zápasu se do pohotového zakončení dostal hostující útočník Nesyri, který však přestřelil a vzápětí obdržel také první žlutou kartu tohoto zápasu. Domácí celek se pustil do obléhání hostující branky. K té se však mnohdy nemohl dostat ani na dostřel, jelikož hostující tým zodpovědně bránil ve všech hráčích před vlastní šestnáctkou.

Ve 29. minutě zachyboval domácí obránce Bartra, který nesmyslně dlouho otálel s přihrávkou uvnitř vlastního pokutového území. O míč ho velice snadno obral hostující hráč El-Zhar, který pohotově přihrál před odkrytou bránu Nesyrimu, ale ten pohrdl šancí na otevření skóre.

Zbytek prvního poločasu stále ovládali domácí, kterým však ve 43. minutě opět pořádně zatrnulo. Zpoza velkého vápna se opřel do střely hostující El-Zhar a jeho ránu musel vytěsnit až gólman Robles.

Hostující Leganés bylo i v úvodu druhého poločasu opět hodně pasivní. Tuto pasivitu málem korunoval vlastní brankou hostující obránce Bustinza, který si div nesrazil centr domácích do vlastní sítě.

Betis se snažil s nerozhodným stavem stále něco provést. V závěru utkání poslal do hry postupně Tonnyho Sanabriu, Williama Carvalha a Lorena Moróna. Právě posledně jmenovaný hráč si v 89. minutě naběhl do vápna, kam mu naservíroval míč z levé strany Cristian Tello. Morón už měl jednoduchou práci a z první trefil odkrytou bránu soupeře. Hostující tým Leganés už nedokázal na gól v závěru reagovat a utkání tak končí 1:0 ve prospěch domácího Realu Betis.

Autor: Lukáš Vladyka / marca.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele