14. kolo
30.11.2018 21:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Rayo Vallecano - SD Eibar 1:0

Adrián Ebarba rozhodl jedinou brankou důležité utkání Vallecana proti Eibaru. Situace Raya je sice nadále obtížná, ovšem tříbodový zisk přeci jenom zlepšil vyhlídky na budoucnost. Domácí celek teď ztrácí na nesestupové pozice čtyři body, avšak rozdíl se ještě může změnit.

Eibar si porážku na Estadio de Vallecas nezasloužil, protože po většinu zápasu byl o něco aktivnějším týmem. Jenomže fotbal se hraje na góly a těch dalo Vallecano víc, Rayo uštědřilo hostům lekci z produktivity.

První poločas toho zas tolik nepřinesl. Eibar byl aktivnějším týmem a Rayo se v podstatě jenom bránilo, nicméně brankář Dimitrievski nemusel řešit jedinou složitější situaci před svojí brankou. Až ve 27. minutě musel poprvé zasahovat po hlavičce Orellany, kterou dobře vyrazil. Z prvního poločasu to bylo vše.

Pokud chtěli domácí pomýšlet na body, potřebovali výrazně přidat a to se jim na začátku druhého poločasu povedlo. V 53. minutě si Moreno na pravé straně hřiště dobře poradil s přihrávkou a volný Adrián Embarba pohotovou střelou zajistil domácím jednobrankový náskok. Eibar byl najednou jako opařený a nemohl si vytvořit nic, čím by mohl odpovědět. Vallecano se nadále nikam nehnalo a hrálo tu samou písničku jako v první půli. Na Eibar to ale zatraceně platilo a skóre se až do závěrečného hvizdu nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Messiáš

Rayo!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele