7. kolo
28.09.2018 21:00 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Rayo Vallecano - Espanyol Barcelona 2:2

Předehrávka španělské ligy mezi Rayem a Espanyolem skončila remízou 2:2. I když utkání nepoznalo vítěze, fanoušci sledovali zajímavou podívanou, navíc se čtyřmi brankami.

Zásadní v tomto byla první půle, ve které padly dohromady tři branky. Diváci na Estadio Vallecas čekali jen šest minut, než poprvé spustili domácí borci. Óscar Trejo přesnou přihrávkou vysunul Raúla de Tomáse a ten si nebral servítky a přesnou ranou k tyči překonal někdejšího brankáře Realu Madrid nebo AC Milán Diega Lópeze. Espanyol chtěl co nejrychleji vyrovnat, takže přidal plyn a výsledkem byla zmařená šance Sergia Garcíi, respektive na jeho nebezpečnou přihrávku před branku nikdo nezareagoval.

Ale Rayo si o vyrovnání koledovalo a v 19. minutě už to skutečně bylo 1:1. Hermoso sklepl před branku načechraný balón a Borja Iglesias zblízka dorážkou srovnal. Hosté následně byli lepším týmem a ještě do konce prvního poločasu otočili výsledek ve svůj prospěch. V první minutě nastavení se opřel do odraženého balónu Sergio García, následkem teče se k dorážce dostal Esteban Granero a Alberto García byl zcela bez šance.

Druhý poločas začal stejně zajímavě jako ten první. Ve 48. minutě došlo k penaltovému zákroku, kdy Dídac Vilá fauloval Advínculu a to nezůstalo bez povšimnutí. Gaël Kakuta pokutový kop s přehledem proměnil, a tak se začínalo od znova.

Espanyol měl opět více ze hry a po hodině hry zazdil neuvěřitelnou příležitost. Před Borjou Iglesiasem zívala prázdná branka, jenže autor vyrovnávací trefy Espanyolu minul. Na druhé straně také neproměnil stoprocentní šanci Adrián Embarba, který sice z úhlu dorážel před ležícím Lópezem, ale toho ještě jistili na brankové čáře dva obránci.

V nastavení si pak Rayo pořádně oddychlo, když zákrok na Hernána Péreze posoudilo video jako v pořádku. Rayo tak remizovalo s Espanyolem 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele