21. kolo
26.01.2019 18:30 CET
2 : 2
(0:2)

Reportáž

Eibar prohospodařil dvoubrankový náskok a v Leganésu jen remizoval 2:2

Remízou 2:2 skončilo utkání mezi Leganésem a Eibarem a mrzet to musí zejména hostující tým, který na Estadio Municipal de Butarque vedl už o dva zásahy. V prvním poločase se o to postarali Kike García a Jordán, jenomže Leganés to nezabalil a po přestávce nejprve snížil a posléze i vyrovnal. Obě branky přitom vstřelil Júsuf Nasjrí.

Utkání začalo v poklidnějším tempu a spíše než před šestnáctkami se hrálo ve středu pole. Až po půlhodině hry rozehrál Joan Jordán rohový kop a hlavičkující Kike García hlavou překonal brankáře Cuéllara. Než se stačili domácí vzpamatovat, přichystal jim o šest minut později Joan Jordán další šok. Hostující záložník znovu předvedl parádní kopací techniku a tentokrát střelou přes zeď z volného přímého kopu překonal domácího brankáře a zvýšil už na 2:0.

Domácím se na začátku druhého poločasu podařilo přesně to, co potřebovali, tedy vstřelit rychlou kontaktní branku. Júsuf Nasjrí vlétl s balónem u nohy do pokutového území, hodil si ho na levačku a střelou na bližší tyč snížil!

Kontaktní branka Leganés nakopla a následující miuty patřily jemu. Eibar se musel bránit a v 68.minutě se vyrovnání neubránil. Bustinza zakroutil do vápna ideální centr a Júsuf Nasjrí tentokrát hlavou srovnal na 2:2. Eibar prohospodařil dvoubrankové manko a na nově vzniklou situaci reagoval střídáním. Směrem dopředu to ale Eibaru nepomohlo, ztráta tak slibného vedení se na hráčích podepsala a další vedení už se z jeho strany nekonalo. Branku nedokázal vstřelit ani Leganés, takže zápas nakonec výsledkem 2:2 i skončil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele