35. kolo
27.04.2019 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Leganés hrál se Celtou Vigo znovu 0:0

Celta Vigo uhrála na hřišti Leganésu bezbrankovou remízu a i bod do bojů o záchranu se jí teď hodí. Tři kola před koncem soutěže ale zůstává i nadále v sestupovém ohrožení.

Už statistika posledních vzájemných zápasů napověděla, že v utkání příliš branek padat nebude. Koneckonců samotný zápas ve Vigu také skončil 0:0.

Utkání na Municipal de Butarque v prvním poločase žádnou velkou šanci nepřineslo, přesto se nedá říci, že by byl zápas vyloženě nudný. Hrálo se sice mezi šestnáctkami, ovšem v relativně vysokém tempu. Po čtvrthodině hry se sudí u videa ujišťoval, zdali ve vápně hostí nedošlo k přestupku a nakonec opravdu nic závadného vůči hře nenašel.

Diváci alespoň doufali, že ve druhém poločase uvidí góly, ale nedočkali se. Pokus Huga Mallo z úhlu skončil v rukavicích Cuéllara a když už to skutečně vypadalo na první gól v podání Iago Aspase, zasáhl obránce Kenneth Omeruo, který odkopl z brankové čáry takřka jistý gól. Zápas následně dospěl do remízového konce, který je na obou stranách spravedlivý. Celta Vigo sice nadále zůstává v sestupovém nebezpečí, nicméně bod ze hřiště soupeře má v tuto chvíli svojí cenu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele