11. kolo
03.11.2018 13:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

CD Leganés - Atlético Madrid 1:1

Zápas s Borussií Dortmund se blíží a Atlétiko v generálce ztratilo body v Leganésu, přestože ještě osm minut před koncem vedlo. Hosté remízou 1:1 potvrdili, že se jim na venkovních hřištích zatím nedaří.

Na Estadio Municipal de Butarque se odehrálo vyrovnané utkání, kterému nakonec remíza sluší. Leganés sehrál s favoritem dobrou partii, i když nebyl v prvním poločase vyloženě aktivnějším týmem, měl na rozdíl od svého soupeře dvě gólovky. V té první se ve 22. minutě ocitl hlavičkující Rodríguez, jenomže zamířil těsně nad. To byla asi největší šance Leganésu v prvním poločase. Zhruba o deset minut později byl Rodríguez znovu neúspěšný, tentokrát se postavil k volnému přímému kopu a těsně minul.

Leganés mohly neproměněné šance mrzet. Domácí celek nepouštěl Atlety do zakončení ani ve druhém poločase, přesto nakonec zničehonic inkasoval. Hrubě se nevyplatil faul před šestnáctkou, protože k nařízenému volnému přímému kopu se postavil Antoine Griezmann a parádní ranou přes zeď překonal brankáře Cuéllara.

Pro jednou ale zafungovala spravedlnost a Leganés se nakonec zaslouženě dočkal vyrovnání. V 82. minutě si seběhl po standardní situaci na vzdálenější tyč Guido Carrillo a balón bez problémů uklidil do sítě. Sudí pak ještě přidal do vínku pět minut nastaveného času, ale během nich se už nic zásadního nestalo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele