3. kolo
09.09.2017 16:15 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Mestalla, Valencia

Reportáž

Valencia CF - Atlético Madrid 0:0

Třetí venkovní utkání v řadě dopadlo pro favorizovanější Atlético druhou remízou v sezóně. Vůbec poprvé nedokázalo vstřelit jedinou branku, ačkoli mělo po dvou kolech nejlepší ofenzívu LaLigy. Valencia prokázala, že když chce, umí bránit, a i když ani jednou nevystřelila mezi tři tyče, vzadu udržela důležité čisté konto.

Možná že reprezentační přestávka, která nabízí mnoha týmům zregenerovat síly a zahojit bolestivé šrámy, přišla pro oba kluby spíše nevhod. Nepředvedly, alespoň co se útočení týče, ani zdaleka optimální výkon. Jak domácí brankář Neto, tak jeho protějšek Oblak nemuseli řešit s pravidelností nějaké ošemetnější situace.

Už v 5. minutě se madridský celek zásluhou mizerné kombinace soupeře ve středu pole dostal k celkem slušné příležitosti. Correa pak předvedl úchvatné sólo skoro přes půl hřiště, následně tvrdě vypálil pravačkou, a protože vracející se stoper Garay ve snaze zastavit míč nešetrně tečoval, měl Neto obrovské potíže tuhle šanci zažehnat.

Na druhé straně úřadoval jiný hráč s jedenáctkou na zádech, a to Andreas Pereira. Také on v 19. minutě ukázal, že je velmi dobře technicky vybaven, kličkami se propracoval do slušné pozice, jenže levačkou pak hodně přestřelil. Po půlhodině hry Netopýři znovu špatně kombinovali, Vietto mohl trestat, avšak balón usměrnil jen těsně nad břevno.

Ani ve druhé půli se žádnému z mužstev nepodařilo rozvlnit síť. Hned zkraje z dálky vyzkoušel připravenost Neta ze střední vzdálenosti střílející Carrasco, Brazilec však v bráně neměl větší problémy a pohotově lapil do rukavic. V 57. minutě mířil mezi tři tyče znovu Correa, ovšem ani v tomhle případě nepřekonal pozorného Neta.

O chvilku později se mohl po standardce prosadit hlavou Gabriel Paulista, nicméně svou hlavičku nedokázal stlačit níže než nad břevno, takže Oblak žádnou práci neměl. Poslední možnost, jak upravit bezbrankové skóre, měl Gaitán, který v šestnáctce účelně zaspolupracoval s Filipem Luisem, i jeho zakončení však Neto zlikvidoval.

Autor: Patrik Sandev / whoscored.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Black Jagir

Už bysme mohli tu bídu s Atletama prolomit.

Reagovat
JakubOcko

Neto se ukazuje zatím jako výborná posila

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele